Oprichting franchise in Gouda - Krimpenerwaard

Je hebt een bedrijf dat tot in de puntjes klopt, goede omzetten draait en geliefd is bij de klanten. Wordt het niet tijd om uit te breiden en nieuwe filialen te openen? Of je wilt een snelle start maken door een bestaand concept in jouw gemeente neer te zetten, hoe ga je hierin te werk? In beide gevallen betreft het een oprichting van een franchise in Gouda - Krimpenerwaard. In principe is franchising een goede keuze voor zowel de franchisenemer als de franchisegever, mits er duidelijke afspraken worden gemaakt. Allard van Schoneveld is de contactpersoon van het lokale OAMKB administratiekantoor, en is daarmee zelf franchisenemer binnen een landelijk netwerk van fiscalisten, juristen en accountants. Voor duidelijk advies en praktijkgerichte oplossingen is er dus geen beter aanspreekpunt. Op deze pagina bekijken we zowel de positie van de franchisenemer als de franchisegever.

Voor meer informatie over de oprichting van een franchise in Gouda - Krimpenerwaard kun je contact opnemen met jouw lokale OAMKB contactpersoon.

Waarom zou je kiezen voor een franchise?

Waarom zou je niet kiezen voor een franchise?

Instappen op een rijdende trein brengt altijd risico’s met zich mee. Bekijk samen met jouw bedrijfsadviseur aandachtig alle pluspunten en minpunten bij het starten van een franchiseonderneming.

Oprichting franchise in Gouda - Krimpenerwaard: Franchisegever

Wanneer jouw restaurant concept iedere dag garant staat voor een volle tent en tevreden klanten, wil je vast uitbreiden naar andere locaties. Dit kun je zelf regelen, maar dat kost teveel tijd en energie wat ten koste gaat van jouw eerste zaak. Overweeg dan als franchisenemer aan de slag te gaan, en laat andere ondernemers betalen voor de fundering die jij hebt gelegd. Daarbij kun je kiezen voor een soft franchise waarbij de franchisenemer zelf nog veel invloed heeft, of een hard franchise waarin alle voorwaarden tot in detail beschreven staan.

Oprichting franchise in Gouda - Krimpenerwaard: Franchisenemer

Als je een gouden idee ontdekt in een andere gemeente, en daar thuis ook mee aan de slag wilt gaan, kan het interessant zijn om als franchisenemer een zaak op te richten. Hiermee kun je sneller aan de slag dan wanneer je zelf het wiel opnieuw uitvindt, uiteraard ben je wel gebonden aan een standaard formule. Sommige bedrijven kiezen voor eigen zaken in combinatie met franchise locaties, per organisatie zullen de regels en voorwaarden sterk uiteen lopen.

Allard van Schoneveld kan als OAMKB vertegenwoordiger uit ervaring spreken wat betreft de oprichting van een franchise in Gouda - Krimpenerwaard. Plan direct een afspraak in.