Fusies en overnames in Gouda - Krimpenerwaard

Als ondernemer kun je een bedrijf van de grond af aan bouwen, wanneer je de organisatie snel wilt uitbreiden kun je ook profiteren van de inspanningen die andere ondernemers reeds hebben verricht. Daarnaast is het mogelijk om krachten te bundelen en samen met een ander bedrijf een grotere en sterkere organisatie neer te zetten. Kortom, met fusies en overnames in Gouda - Krimpenerwaard kun je sneller groeien dan op eigen kracht mogelijk zou zijn. Uiteraard komt er heel wat bij kijken wanneer je in zee gaat met een andere organisatie, je zult de onderste steen boven moeten halen voordat je een handtekening zet onder een contract. Allard van Schoneveld is de lokale OAMKB bedrijfsadviseur die je zal bijstaan bij fusies en overnames in Gouda - Krimpenerwaard. In nauw overleg wordt bepaald wat de mogelijkheden zijn, welke risico’s erbij komen kijken en hoe je het meeste voordeel kunt behalen uit de nieuwe constructie.

Liggen er fusies en overnames in Gouda - Krimpenerwaard in het verschiet? Neem dan vrijblijvend contact op met jouw lokale OAMKB bedrijfsadviseur.

Door samen te werken bereik je meer

Geen enkele onderneming is een eiland dat geheel zelfstandig bestaat, je werkt met en voor andere bedrijven. Je kunt deze samenwerking verder intensiveren door te fuseren met een andere organisatie. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, samen met Allard van Schoneveld bespreek je zaken als:

Ben jij bereid om een stukje van jouw identiteit en invloed af te staan in ruil voor een grotere en sterkere organisatie? Allard van Schoneveld staat altijd aan jouw zijde, en fungeert als klankbord zodat je zonder twijfel de juiste keuze kunt maken.

Welk rendement levert een bedrijfsovername op?

Wanneer je liever niet de managementtaken wilt delen met een andere partij, dan kan een bedrijfsovername een optie zijn. Er zijn een aantal zeer interessante voordelen bij de overname van een bedrijf, toch zijn er ook zeker valkuilen waar de OAMKB bedrijfsadviseur je voor kan behoeden:

De lijn tussen fusies en overnames in Gouda - Krimpenerwaard is niet altijd zwart-wit. Bekijk daarom alle opties alvorens een besluit te maken.

Bij fusies en overnames in Gouda - Krimpenerwaard is half werk niet genoeg. Neem contact op met Allard van Schoneveld, hij zal je bij iedere stap bijstaan om het traject in goede banen te leiden.