Crowdfunding werkt het beste via OAMKB

Crowdfunding in Gouda Krimpenerwaard

Er zijn ondernemers en er zijn mensen met een visie. Heb jij het product of de dienst waar de wereld zoals wij die kennen door zal veranderen? Dan moet je direct aan de slag gaan voordat iemand anders er met jouw idee vandoor gaat. Het grootste probleem bij grootse ideeën is maar al te vaak een gebrek aan financiële middelen. Je kunt van bank naar bank lopen, wanneer je snel aan de slag wilt gaan zou je ook crowdfunding in Gouda Krimpenerwaard kunnen overwegen. Deze moderne manier om vernieuwende producten of diensten van de grond te tillen kan dé oplossing zijn voor jouw project. Houd er rekening mee dat de kansen voor een succesvolle crowdfunding campagne beperkt zijn, de meeste projecten weten het streefbedrag niet bij elkaar te sprokkelen. Leg jouw idee eens voor aan Rene Heidotting, hij kan je helpen met het bepalen van de mogelijkheden voor crowdfunding in Gouda Krimpenerwaard. Zijn administratiekantoor werkt binnen het concept van OAMKB, een landelijk samenwerkingsverband van moderne financieel professionals die waar nodig “outside the box” kunnen handelen. Niet alleen kun je hier terecht voor al jouw administratieve werkzaamheden, ook kan Rene Heidotting je begeleiden bij het inrichten en uitvoeren van een crowdfunding campagne. OAMKB heeft al enkele formules voorhanden om je snel op weg te helpen.

Heeft jouw idee kans van slagen? Bekijk de mogelijkheden met Rene Heidotting van OAMKB. Maak nu een afspraak met jouw lokale adviseur, ook voor crowdfunding in Gouda Krimpenerwaard.

Drie redenen om voor een crowdfunding campagne te kiezen

Denk niet dat een grote som geld de enige reden is om voor crowdfunding in Gouda Krimpenerwaard te kiezen. Dit is de top drie redenen om met deze vorm van financiering aan de slag te gaan:

  1. Tijd besparen: Een lening via de standaard kanalen aanvragen kan een tijdrovende bezigheid zijn, met een crowdfunding campagne kun je vrijwel direct aan de slag gaan.
  2. Marketing & Promotie: Geld inzamelen en tegelijkertijd jouw product of dienst in de kijker spelen. Je kunt al buzz creëren nog voordat je iets tastbaars hebt.
  3. Marktonderzoek: Hoe goed je zelf ook denkt dat jouw idee is, de rest van de wereld kan daar heel anders over denken. Haal je hoofd uit de wolken en laat de crowd hun oordeel vellen.

Wees gewaarschuwd; de kans op falen is groter dan de kans op slagen. Haal het maximale uit crowdfunding in Gouda Krimpenerwaard en neem contact op met de specialisten van OAMKB.

Meer kans op een succesvolle crowdfunding in Gouda Krimpenerwaard

Er zijn zoveel campagnes gevoerd via sites als Kickstarter, Indiegogo en de Nederlandse Geldvoorelkaar.nl dat we door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Met alleen een goed idee en een “winning smile” ga je de eindstreep waarschijnlijk niet halen. Niet iedereen VR bril trekt de aandacht van bedrijven als Facebook, en zelfs een succesvol project als de Pebble smartwatch is door de moordende concurrentie een zachte dood gestorven. Een goed begin is het halve werk, en daarvoor kun je terecht bij Rene Heidotting, de lokale financieel professional die onder de vlag van OAMKB je ook kan begeleiden met crowdfunding in Gouda Krimpenerwaard.

Durf jij het avontuur aan? Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden voor crowdfunding in Gouda Krimpenerwaard.