Jouw team

Accountants van OAMKB zijn niet alleen beschikbaar via administratiekantoor in Gouda Krimpenerwaard. Overal in het land zijn wij te vinden. Zoek je boekhouder of accountant, door onze landelijke dekking kunnen we je overal van dienst zijn. In een makkelijk overzicht is precies te zien waar de accountants in Nederland werken. Ook andere adviseurs zijn hierin terug te vinden. Gezamenlijk kijken we graag naar de mogelijkheden op kantoor of online. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En zie wat een accountant, administrateur of adviseur van OAMKB voor jouw onderneming kan betekenen.

Allard van Schoneveld
Eigenaar

Allard heeft een commerciële achtergrond in middelgrote en grote organisaties. Hij heeft veel ervaring met het managen van teams met als doel winstmaximalisatie en onderscheidend vermogen van het bedrijf. In zijn vrije tijd is hij gepassioneerd schaatser en zeezeiler. 

René Heidotting
Bedrijfsadviseur

René heeft 20 jaar ervaring in de accountancy en gewerkt bij kleine en grotere accountantskantoren. Hij heeft veel ervaring met het opstellen- en analyseren van jaarrekeningen, fiscale aangiften en financiële overzichten voor MKB bedrijven. Vrije tijd wordt op zondagmorgen ingevuld met voetbal. Daarnaast mag hij graag uit eten gaan met zijn gezin en familie.  

Accountant AA Marc Maas AA

Marc Maas
Accountant AA

Marc is accountant en werkt voor onze klanten alsof hij bij ze in dienst is. Hij kan het niet makkelijker maken, maar wel effectiever! Marc is daarnaast een sportliefhebber, zowel actief en als toeschouwer/kijker.

Fred Westland
Bedrijfsadviseur
Gerjan Woldendorp
Accountant RA
Arend Pasma
Fiscalist
Roger Prins
Fiscalist

 

 
OAMKB Gouda - Krimpenerwaard
Oost-Vlisterdijk 40
2855 AE Vlist
KvK:
GSM: 06 - 51016464
Mail: allard.vanschoneveld@oamkb.nl