Bijzonder beheer in Gouda - Krimpenerwaard

Hoewel iedereen binnen het bedrijf alles geeft, lukt het maar niet om de cijfers in het zwart te krijgen. Dat is niet alleen bekend binnen de organisatie, ook de bank die geld heeft geleend kijkt aandachtig mee. Ze kunnen dan besluiten om jouw account over te dragen aan de afdeling bijzonder beheer in Gouda - Krimpenerwaard. Als ondernemer is dit geen aangename positie, toch kan dit de impuls zijn om het bedrijf uit het slop te trekken. Dat is niet altijd mogelijk, toch zijn er nog volop mogelijkheden die je kunt bespreken met je eigen financieel adviseur van OAMKB. Allard van Schoneveld kent niet alleen de consequenties van bijzonder beheer, hij is tevens bekend met de ins en outs van jouw onderneming. Zo kan hij snel reageren, en communiceren met alle stakeholders. Wanneer je in deze situatie terecht komt, kan het lijken alsof de bank tegenover je staat, toch is dat niet het geval. Met het lokale OAMKB administratiekantoor sta je sterker, en kun je op een positieve wijze voortbouwen aan een betere toekomst.

Meer weten over bijzonder beheer in Gouda - Krimpenerwaard? Neem dan contact op met Allard van Schoneveld, jouw lokale OAMKB bedrijfsadviseur.

De gevolgen van bijzonder beheer in Gouda - Krimpenerwaard

Wanneer er sprake is van ‘bijzonder beheer’ zal de bank heel aandachtig kijken naar de financiële positie van het bedrijf. Hoewel deze afdeling kan besluiten om een faillissement aan te vragen, is dat zeker niet de insteek. De bank ziet net als de ondernemer het liefst dat het bedrijf goed loopt, en dat uitstaande leningen netjes worden afgelost. Je kunt wel stellen dat de noodklok wordt geluid, het is daarom zaak om dit signaal serieus op te pakken. Dit zijn mogelijke gevolgen van bijzonder beheer in Gouda - Krimpenerwaard:

Zoals je kunt zien zijn er niet alleen negatieve gevolgen bij bijzonder beheer in Gouda - Krimpenerwaard. Je zult wel goed voorbereid in dialoog moeten treden met de geldverstrekker.

De rol van de OAMKB bedrijfsadviseur

Op het moment dat bijzonder beheer in Gouda - Krimpenerwaard zich aandient, zal er meer communicatie tussen ondernemer en financier plaatsvinden. Het is dan van belang om open en duidelijk te communiceren, op basis van een goede verstandhouding. Hierbij kan de lokale OAMKB bedrijfsadviseur een cruciale rol spelen. Naast het feit dan Allard van Schoneveld de ‘taal’ van de bank vloeiend spreekt, handelt hij altijd in het belang van de ondernemer. Zo weet je dat er altijd een vakkundig persoon aan je zijde staat, en ben je niet overgeleverd aan de specialisten van de bank. Ieder voorstel wordt onder de loep genomen en doorberekend. Dit is een periode waarin je geen behoefte hebt aan verrassingen, maar wel aan duidelijkheid.

Informeer direct naar de mogelijkheden die er zijn bij bijzonder beheer in Gouda - Krimpenerwaard, plan vandaag nog een afspraak in.